Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Min bloggerdag // Helt uden filter!

Ikke-navngivet-1

Igår var en rigtig dejlig dag. Jeg mødtes nemlig med søde Cathrine og Sille. Vi fik taget lækre outfitbilleder, som jeg vil vise Jer snarest, og bagefter gik vi hen på en lækker café og drak en kaffe. Jeg har fundet ud af at jeg godt kan lide Latte med sukker! Jeg har altid hadet kaffe, men da jeg prøvede denne latte fik jeg faktisk drukket hele koppen.
Billederne ovenover er helt uredigerede, og er taget på den café vi var på. Billederne er alle taget med Silles mobilkamera, og jeg synes faktisk de er lidt sjove, da de er lidt “tilfældige” og ikke opstillet. Der er desværre ikke nogle billeder af Sille selv, for det var hende der tog billederne, men hun var der altså også!
Jeg håber at I kan lide disse filterløse billeder, og ikke bare synes det er mega dårlig kvali, og totalt uprof, haha. 😉 Jeg vil idag sætte mig og strikke et indlæg sammen med mit outfit fra igår.
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • sine kirstine 9. september 201520:21

  Kan du ikke lave en video på din youtube kanal, hvor du viser din hårpleje / hårstyling rutine? Elsker dit hår <3

 • Julie Mænnchen 9. september 201522:04

  Hvor fint og hyggeligt indlæg 🙂

 • Camilla 10. september 201517:00

  Synes indlæg som disse er super hyggelig, og ikke spor uprof. Så kom endelig med flere af dem! (:
  http://cammi.dk

Leave a Comment