Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

TODAYS FAVORITES

Skærmbillede 2015-09-10 kl. 12.27.00Topshop har længe været et brand som Zalando har forhandlet på deres hjemmeside, men jeg er stadig lige begejstret over det. Zalando er en superlækker og overskuelig hjemmeside at være på, og derfor foretrækker jeg faktisk at købe fra dem, fremfor Topshops egen hjemmeside. Min ultimative topshop-favorit på Zalandos hjemmeside ligenu er overstående vildt lækre trøjer! Jeg elsker udskæringen på dem, og så er de så simple og lækre. Jeg har tænkt mig at købe den grålige hjem, og jeg glæder mig SÅ meget til at sammensætte den med en læderjakke eller en trenchcoat til vinter.

1// Strikpullover – Navy blue 2// Strikpullover – Grå

xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment