Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

En weekend i flygtningenes tegn // Tøj til Sandholmlejren samt demonstration

DSC00054 DSC00038 DSC00059 DSC00147 DSC00066Halskæde: Anni Lu // Nederdel: Baum Und Pferdgarten // Sko: Adidas Originals // Taske: Liebeskind // Kashmirtrøje: & Other Stories // Armbånd: Anni Lu

Hej piger! En ny uge er ved at gå på hæld, og jeg er faktisk rigtig glad! Jeg er langsomt ved at finde en indre ro igen, efter sommerferien er slut. Jeg har skåret ned på aftaler og møder, og det har resulteret i at jeg er blevet mindre stresset, og mindre angst. Idag skal jeg dog ud og lave noget, som giver rigtig meget mening! Jeg skal nemlig til Christiansborg slotsplads idag og demonstrerer for bedre forhold til flygtninge. Demonstrationen starter klokken 13, og jeg synes det er et drønvigtigt emne at støtte op om, så vores flygtninge får en god velkomst, og kan se at ikke alle i Danmark er ligeså snæversynede som f.eks. vores integrationsminister Inger Støjberg. Den kvinde bliver nærmest mere og mere vanvittig med tiden synes jeg.
Igår stod dagen på oprydning i mit skab, og nu har jeg fyldt et par IKEA-poser med tøj til flygtningene på Sandholm-lejren. En person i vores gade har en mor der arbejder på Sandholm-lejren, så hun vil idag køre afsted til Sandholm for at afleverer tøjet. Vi må simpelthen hjælpe hvor vi kan, og vise vores støtte! Så jeg skal altså bruge dagen på at demonstrerer!
Hvad skal I lave idag?
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • Oline 12. september 201512:16

  ej hvor lyder det fantastisk. Det var også planen, at jeg skulle med til den demonstration, men skal til Jylland i stedet, men jeg giver dig ret i, at det er super vigtigt at støtte op om!

 • Nanna 12. september 201514:14

  Hvor er det godt at du støtter op om det! Dejligt at se lidt næste-kærlighed for dem der har brug for det:) Jeg har også slev fyldt en stor sæk med en masse tøj, som jeg enten aflevere til et asylcenter eller til genbrug:)

  http://spectrum-nannaoerner.bloggersdelight.dk/

 • Johanne Jacobsen 12. september 201515:27

  Det er simpelthen så flot af dig og helt vildt vigtigt at støtte op om!

  xx Johanne Jacobsen
  http://www.johannejacobsen.dk

 • Linnea A. Petersen 12. september 201521:41

  Jeg er virkelig vild med tasken. Du er generelt super smuk. Ikke blot udenpå, men også indeni. En rigtig sød tanke, at donere til flygtningene!

  Kram og glade dage <3

 • Astrid Marie Thomassen 12. september 201522:38

  Hvor er jeg glad for at du er af den holdning!

 • Anna 13. september 201511:15

  Sikke flot af dig. Jeg kan heller ikke selv fordrage Inger Støjberg

Leave a Comment