Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Søndags cozy

DSC00830

I sidste uge lavede jeg et indlæg, hvor jeg viste hvordan et typisk-søndagsoutfit ser ud for mig (LÆS INDLÆGGET HER). Jeg tænkte derfor at jeg ville vise jer et outfit der er endnu mere comfy end sidste søndag! Idag har jeg nemlig været ude og se Maraton og heppe på alle de seje mennesker der løb. og til dette arrangement havde jeg altså nærmest bare nattøj på! Overstående outfit er taget i min natbluse, et par opsmurte joggingbukser, en læderjakke og mine sneakers. Outfittet er super casual, men  jeg kan faktisk rigtig godt lide det. Jeg er vild med den lidt tilfældige stil, og på en søndag må man altså gerne være lidt sjusket. Det er dog meget heldigt at jeg på overstående billeder holder en hånd over mit ansigt, for mit ansigt bærer idag virkelig præg af en hård uge, haha.
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Johanne Jacobsen 13. september 201520:23

  Mit nattøj er min uniform på en søndag og hvis jeg skifter er det til en morgenkøbe hehe.

  xx Johanne Jacobsen
  http://www.johannejacobsen.dk

 • May 13. september 201521:52

  Hvor er jogginbukserne købt henne? 🙂

 • Kathrine 18. september 201518:18

  Hvor er læderjakken fra?

Leave a Comment