Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Om at finde sit kald

DSC00841 DSC00845 DSC00847 DSC00853

Kjole: Isabel Marant // Sko: Just Fab // Bomberjakke: Gant Rugger

Hej piger! Jeg har i mange år haft store og ambitiøse fremtidsdrømme. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at blive musicalstjerne, forfatter eller filminstruktør. Men hvem skulle lige have troet at jeg ville finde mit drømmejob, ved at læse HF?
Jeg har nu gået på HF-studiet i en måned, og ligenu læser jeg samfundsfag og psykologi.
Samfundsfag har jeg valgt fordi at jeg gerne vil læse til journalist, og psykologi valgte jeg af ren og skær interesse. Nu har jeg så fået om emnet udviklings-psykologi, som handler om børns udviklingsfaser, og det fanger mig helt vildt! Dette emne finder jeg vanvittigt interessant, og jeg føler virkelig at jeg har fundet et emne jeg er passioneret omkring. Derfor har jeg nu fået tanken at jeg godt kunne tænke mig at blive pædagog! Jeg ville gerne være børnepsykolog, men jeg tror simpelthen ikke at jeg vil kunne få høje nok karakterer.
I har sikkert selv oplevet noget hvor I har tænkt:” WOW, det her er spændende!” og så ved I nok hvordan jeg føler. Det vil give så meget mening for mig at komme til at arbejde med børn, og være med til at kunne præge deres liv efterfølgende. Jeg vil rigtig gerne beskæftige mig med børn der har det svært. Jeg kan ikke se migselv i en helt normal vuggestue eller børnehave,men jeg vil gerne kunne mærke at jeg gør en forskel hos børn der f.eks. har autisme eller andre psykiske sygdomme.
Jeg ved godt at meget kan nå at ske endnu, og at jeg ikke behøver lægge min fremtid fast, men jeg har fundet et emne jeg virkelig interesserer mig for, og for første gang længe læser jeg lektier af ren lyst!
Har I fundet ud af hvad I gerne vil arbejde med? Har I fundet “et kald”?

Jakken på overstående billeder har jeg forresten til salg. Nyprisen var 4.000 kroner, så min MP ligger ligenu på 1.000. Den er fra Gant Rugger, og er næsten som ny. Hvis man har interesse i at købe den kan man skrive til Albertewhitta@hotmail.com
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 11

 • Amanda // The A-Way! 15. september 201512:59

  Dejligt at høre det går godt på skolen! 🙂 Og du ser så fin ud i outfittet! 🙂
  KH AMANDA //
  http://www.theawayblog.wordpress.com

 • Olivia 15. september 201516:46

  Ej, hvor dejligt! Det er skønt med følelsen af at have et kald. <3 Jeg interesser mig selv rigtig meget for samfundsfag og global udvikling, så mit drømmejob er enten hos en NGO eller som konsulent. Jeg har arbejdet frivilligt hos redbarnet i et par år, så det var der interessen opstod. 🙂

 • juliee 15. september 201516:48

  Du har kan tage en pædagog pakke på HF :-). Arbejder selv i vuggestue nu som fritidsarbejde. Og det er også hyggeligt med de små unger.

 • Anna 15. september 201516:55

  Det er da fantastisk at finde sit kald! Jeg vil selv gerne arbejde med bøger eller sprog (særligt tysk), så nu må vi se, hvor jeg ender! :stuck_out_twe:

 • thea 15. september 201520:30

  hvor er din kjole fra,den er mega flot 🙂

 • Anne 15. september 201523:45

  Kender én, der har læst til pædagog for derefter at læse psykolog. Hun er i dag børnepsykolog! Så det kan altså godt lade sig gøre den vej? 🙂 Så behøver de forbandede karakterer heller ikke at spille ind.

  PS. Jeg synes, det er pisse fedt, at du har fundet, det du ville. Min studievejleder sagde til mig, at han ikke har tal på, hvor mange han taler med, som gerne vil være journalist. Få bliver det jo, fordi det går op for dem, at det slet ikke er så “kendisagtigt” igen. Hvor om alting er så held og lykke med det.

Leave a Comment