Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

EN IKEA DAG, og en creepy mand i forhaven

Skærmbillede 2015-09-16 kl. 14.54.19

Hej piger! Idag har jeg været et smut i IKEA for at købe rullegardiner. Vi har desværre fået os en “lurer” der ofte kommer forbi vores hus for at kigge ind af vinduerne (han går ind i vores forhave). Det er virkelig ikke rart, og det gør os selvfølgelig nervøse. Vi har oplevet det flere gange efterhånden, så nu er der blevet købt gardiner til min brors værelse i kælderen. Jeg bor heldigvis på øverste etage i huset, så han får ikke specielt mange glimt af mig, men man har frit udsyn til min brors værelse, hvis man smutter ind i vores have. Har I oplevet noget lignende?
Jeg er ikke bange for at han vil gøre os noget, for jeg har læst på nettet at der er mange “fredelige” personer, der går ind i folks haver og kigger ind af vinduet, fordi det giver dem et “kick” at de kan blive opdaget. Han er så opdaget et par gange og han gør det stadig, men det kan være han finder det morsomt.
Billedet ovenover er taget inden Ikea-turen, og det fulde outfit er på bloggen imorgen!
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

 • Fanny 16. september 201520:34

  Det lyder ret klamt/skræmmende/en smule sjovt? :joy:

  Jeg har aldrig oplevet noget lignende, men ville nok føle mig ret krænket, hvis der var en, som overtrådte min personlige grænse på den måde. 😀

 • Amanda // The A-Way! 16. september 201521:51

  Ååh det lyder sandelig ikke spor rart! Bare følelsen af, at der er nogen, som skulle holde øje med en er ubehagelig! Jeg har heldigvis aldrig oplevet nogen lignende endnu, og kommer forhåbentlig aldrig til det! 🙂 Jeg håber for jer, at han snart smutter igen! 🙂
  Hav en god aften!
  KH Amanda //
  http://www.theawayblog.wordpress.com

Leave a Comment