Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

En ny beslutning, og smådans i parken

DSC00935DSC00913DSC00914DSC00948DSC00969DSC00978DSC00988

Strik fra Kadokto // Bukser fra Topshop (Similar here) // Taske fra Adax // Sko fra A Copenhagen // Smykker fra & Other Stories

Hej piger! Jeg teasede igår for mit outfit, da jeg lavede DETTE INDLÆG
Nu kan I se hele looket, som består af en del skønne brune nuancer, som passer fantastisk til efteråret. Som kontrast har jeg så valgt et par hvide jeans, som fremhæver jordfarverne.

Jeg har længe gået rundt med stress i kroppen. Jeg er jo startet på HF enkeltfag, og jeg tager ligenu Samfundsfag og Psykologi, og eksamen i begge fag er allerede i December! Udover skolen har jeg også mit job som modeskribent hos Frenzy, og så selvfølgelig bloggen. Jeg har simpelthen haft så meget stress over alle de ting jeg skulle, så jeg har valgt at stoppe med Samfundsfag. I stedet tager jeg så samfundsfag fra Januar og frem til sommerferien, så jeg kun har ét fag at skulle koncentrerer mig om af gangen. Mine forældre støtter utroligt meget op om mine kreative projekter, og synes det er en god idé at jeg dropper samfundsfag, da der skal være plads til mit kreative arbejde ved siden af. Det er så dejligt at have sine forældres support, og jeg synes det er så synd at nogle forældre har så travlt med at hive deres børn igennem uddannelses-systemet. Det er så vigtigt at man dyrker sine interesser, da ens interesser jo er med til at forme en som individ.
Hvad synes I om overstående outfit, og har I taget en svær beslutning i forhold til skole?
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 15

 • Line Enggrob Ørsted 17. september 201511:57

  Hej søde Alberte,
  Jeg har lige netop idag opsagt min elevplads som frisør. Jeg gik ned med stress og angst og har sidenhen været sygemeldt. Jeg opsagde min kontrakt idag, hvilket har været længe under vejs, og meget svært! Jeg starter forhåbentlig på EUD (HG) til Januar, hvis jeg bliver optaget – Det håber jeg på at jeg gør! Men rigtig god fornøjelse til dig <3

 • Mathilde 17. september 201515:34

  Jeg er forelsket i den strik. Den klær dig utrolig meget!
  Jeg overvejer lidt at købe den, siden den er ret billig, men der står, at det er en One size, hvordan er den så i størrelsen?

 • Pernille 17. september 201516:27

  Jeg var så heldig at blive optaget på mit drømmestudie på DTU, men valgte at droppe ud hurtigt. Der var 3 timers transport fra hvor jeg bor – så jeg søgte i stedet for ind som markedsføringsøkonom 45 minutter fra hvor jeg bor. Det er en helt anden retning, men er et af de bedste valg, jeg har taget længe!

 • Amanda // The A-Way! 17. september 201516:40

  Hej Alberte 🙂
  Jeg har tidligere skrevet en jobansøgning til Frenzy, men har ikke fået noget svar og er så blevet lidt nervøs for, hvis jeg skulle have sendt til en forkert mail. Ved du hvilken mail, som skal bruges?
  Syntes forresten det er super fornuftigt af dig at vente med samfundsfag, så du kan nyde de ting de gør! 🙂
  Hav en dejlig dag!
  KH Amanda // http://www.theawayblog.wordpress.com

 • Juliee 17. september 201517:16

  Forstår godt dit valg Alberte! Jeg har tre fag på e-learning nu. Samf B og bio B og Geo C. To B fag på samme tid er mega mega hårdt på elearning.. Jeg skal bare igennem det haha! 😉 så jeg forstår godt hvor stressede det er:)

 • Maria Louise Jensen 17. september 201518:32

  Har impulsivt valgt at smide min oprindelige idé med en elevplads i en boghandel efter HHX til i stedet at søge om en praktikplads i Tyskland over 2 år. Jeg fik tilbudet og det lød sjovt, så nu giver jeg det ansøgningsforløb et forsøg i stedet, som så kommer til at fylde meget af min hverdag igennem 3.g!

 • Lisbeth 17. september 201518:47

  Psykologi på gymnasielt niveau er altså også bare mega spændende! Da jeg gik på gym stod jeg med valget, om jeg skulle hæve psykologi eller samfundsfag til B i 3.G og selvom samfundsfag havde været det fornuftige har jeg stadig ikke fortrudt at jeg valgte psykologi i stedet. Især fordi det viste sig at passe perfekt til det studium jeg er endt på, i stedet for det jeg troede var drømmen! Det er aldrig skidt at følge sin mavefornemmelse, så længe fornuften også følger med 🙂

  // http://www.moonlitmadness.dk

 • Mie 17. september 201521:49

  Jeg er lige startet i 1.G, hvor jeg ud over skolen bruger rigtig meget tid på mine fritidsinteresser, da det virkelig er noget der gør mig glad og giver god energi! Jeg tror virkelig at det er vigtigt, at man har nogle ting ud over skolen som man prioritere, og ikke at lader de høje krav og tanken om et perfekt snit styre ens liv, da det bare kan ødelægge ens tid som studerende enormt meget, hvis det betyder overarbejde og overanstrengelser. Det prøver jeg i hvert fald at sige til mig selv (:

Leave a Comment