Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Figursyet takeover: Budgetvenlige tasker

12043759_690079681091875_251379402_o

 

1) Flettet taske med kæde 2) Simpel sort cross body taske 3) Brun shopperbag 4) Sort shopperbag 5) Taske med øjne

Tasker er den perfekte detalje til et outfit – og så er de jo også vanvittigt praktiske. Personligt synes jeg, at kvaliteten skal være på plads – og så kan det faktisk være lige meget, om det er en taske til 300 fra Nelly eller en Chanel til 20.000.

Ovenstående er seks budgetvenlige tasker, som alle passer ind i tidens tendenser. Bucket tasken er på vej tilbage, og denne har den optimale størrelse til shopping eller en aften i byen, da den kan lukkes helt til og nærmest intet fylder – men alligevel kan rumme en del. Shopper modellen er nødvendig i enhver garderobe – den kan både bruges til at bære bøger og computer til skole, eller rumme tøj til en overnatning. Den brune croco taske er simpelthen så fin, og tan-farven er meget in for tiden. Flet-tasken fra Nelly har en Chanel-vibe, som jeg er helt vild med. Igen er det en taske, der ikke fylder meget, og som kan gå til de fleste outfits. Den grå taske er en sjov lille fætter, der bestemt også ses i modebilledet for tiden. Tasker – og accessories generelt – må gerne være sjove. Hvem husker ikke Moschinos Mc Donald’s trend i sidste sæson? Farver, øjne, mærkværdigt materiale.. Det er en taske, der kan stjæle blikket og peppe selv det kedeligste outfit op.

Jeg har sikret mig, at alle taskerne koster under 400 – og nogle en del under -, så de er altså ganske budgetvenlige, og du kan derfor med god samvittighed klikke en hjem… Eller to.
Kram fra Julie!

Julie blogger til dagligt på Figursyet.dkbloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment