Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Den altafgørende årsag til at jeg ikke ville være en mand!

tumblr_nfnr81bISf1rsyaepo1_1280

Hej girls! Jeg ligger desværre syg pt. og det betyder rigtig mange lange timer uden noget som helst at foretage sig! Jeg er en person der lider af rastløshed og derfor slet ikke kan slappe af når jeg er syg, så i stedet vil jeg koncentrerer mig om at lave nogle blogindlæg her til bloggen.
Jeg sad igår og tænkte:” hvis bare jeg var en dreng” – Der er så mange ting der ville være nemmere ved at være dreng (pigerne ved hvad jeg taler om.)
Jeg kom dog frem til en altafgørende ting, der gør at jeg ville egne mig MEGA dårligt til at være dreng. Der er jo en uskreven regel om at drengen tager initiativet. Personligt ville jeg slet ikke kunne klare det pres som jeg kunne forestille mig mange drenge er under. Det er nemmere at være en stille og forsigtig pige, end en stille og forsigtig dreng. Generelt føler jeg at der er mange uskrevne regler som fyrer skal leve op til. F.eks. skal man gerne kunne lide fodbold, man skal være stærk og så er det selvfølgelig en bonus at være pigernes ven.

Jeg er en pige der er meget sårbar, jeg er sensitiv, og jeg er ikke specielt glad for at feste. Hvis jeg møder en fyr rødmer jeg og ved slet ikke hvad jeg skal sige. Hvis jeg var en dreng, ville jeg garanteret få det svært.

Jeg ved godt at jeg er meget generaliserende og selvfølgelig kan piger også godt tage initiativet til at gå hen og snakke med en fyr, men det er mere forventeligt at fyren tager intiativet vil jeg mene.

Således er lørdagen startet med et lille synspunkt.
Er I glade for at være piger, eller ville I gerne være drenge? Lad os skrive om det i kommentarfeltet! 🙂
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Isabella 19. september 201511:55

  Hej Alberte,
  Jeg forelskede mig lige hovedkulds i det outfit på billedet! Hvor er bukserne, casmere-trøjen og frakken fra? :blush: …. og tasken? :speak_no_evil:

 • A 19. september 201515:05

  Generelt set er jeg meget enig, men samtidig føler jeg også, der er en del ting vi piger ‘bør’ leve op til. Vi skal både have store bryster, god røv, lange ben og god mave, så det er ikke kun drengene, der har lidt at leve op til 😉

 • Laura 19. september 201516:48

  Er også interesseret i hvor dit tøj er fra?

 • Nanna 20. september 201512:02

  Jeg tror, det altafgørende for mig ville være, det der med at de fleste drengevenner ikke rigtig snakker med hinanden om følelser, drømme osv. Jeg er en MEGET stor drømme tænker, og jeg går dagligt og fantaserer om alle mulige ting. Der er så meget jeg går og tænker på og det ville jeg gerne med en, men jeg kan bare forstille mig at drenge bare giver hinanden et klap på skulderen og siger “videre i livet”. Jeg ved ikke, det er måske også bare mig, der snakker for meget!^^’

  http://spectrum-nannaoerner.bloggersdelight.dk/

Leave a Comment