Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Det er okay at være bange

tumblr_mv2kmbVe4q1qjyasqo1_1280Hej piger! Som nogle af jer måske ved, så går jeg til psykolog. Jeg gik til psykolog fra jeg var 12 til jeg blev 15 år, og derefter stoppede jeg. Så startede jeg igen her i Maj, da jeg følte at der var nogle ting jeg skulle arbejde med. Bla. har jeg rigtig dårlig selvtillid, og jeg føler mig aldrig god nok. Efterhånden som jeg er begyndt at lære mig selv bedre at kende ved at snakke med psykologen, er jeg kommet til en konklusion. Konklusionen er at jeg bla. ikke føler mig god nok, fordi jeg simpelthen ikke accepterer mine svagheder. Jeg skal give migselv lov til at være ekstra sensitiv, være angst og at være stille hvis jeg ikke har noget at sige. Selvom jeg længe har betragtet migselv som en person der ikke var flov over min angst, og som ikke betragtede det som et tabu, så har jeg alligevel en stemme indeni der siger at jeg ikke er ligeså “perfekt” som andre.
Jeg tror at jeg vil finde en stor indre ro i sociale sammenhænge, hvis jeg rent faktisk lader migselv være som jeg er. Det er nemmere sagt end gjort, men jeg tror at det er vigtigt at jeg accepterer min svaghed. Det er okay at være bange, og det er okay være sensitiv.
Jeg ser så meget op til kvinder der har accepteret deres situation, og virker til at hvile i sig selv og deres sensitivitet – f.eks. bloggeren Sillewho er et kæmpe forbillede. Kvinder der hviler i sig selv, samtidig med at de har deres ting at kæmpe med – sådan vil jeg også gerne være. Jeg er også et meget sensitivt menneske, og det betyder at jeg på mange måder er meget sart. Det har jeg også haft svært ved at accepterer. Jeg har et billede indeni af hvordan man bør og skal være, og det billede skal jeg gøre op med, for ellers bliver jeg aldrig tryg når jeg er sammen med andre mennesker – for jeg kan ikke blive den person, som jeg indeni føler at jeg “bør” og “skal” være.

Jeg ville supergerne lige dele denne tanke med Jer, for jeg tror på at man kan nå rigtig langt med sit dårlige selvværd, hvis man accepterer sin egen situation.
Jeg håber ikke at denne tankestrøm har taget pusten fra Jer, eller at I synes det er et lidt upassende indlæg at starte en ny uge på.
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • Johanne Jacobsen 20. september 201519:33

  Jeg synes virkelig det er flot at du skriver sådanne indlæg! Hvor er den skindsygt skønne halskæde fra?LOOOVE

  xx johannejacobsen.dk

 • Nadia Bækgaard 20. september 201521:28

  Wauw et flot indlæg! Jeg er meget stor fan af din fine blog og elsker de personlige indlæg du laver! Jeg kæmper desværre selv med angst og det er simpelthen som at læse om mig selv. Du er super sej! Tak fordi du deler dine tanker 🙂

 • Anne Sofie 20. september 201522:16

  Sikke et smukt skrevet indlæg! Du er så god til skrive den her slags indlæg og du er en kæmpe inspiration til mig:)

 • Anonyme igen igen, haha :P 24. september 20159:26

  Jeg ville bare lige fortælle, at det faktisk kan være en styrke at være sensitiv, hvis man blot bliver bevidst om og accepterer den side af sig selv og lærer at håndtere denne side af sig selv. Det er absolut ikke dårligt at være sensitiv, det er bare hårdt for individet.
  – Er selv meget sensitiv, hvilket nogle kalder ‘særligt sensitiv’ eller HSP.
  Du kan evt. læse mere om sensitive mennesker på hjemmesider som disse:

  http://www.sensitiv.dk/hjsensitivitet_hsp

  og teste dig selv i i hvilken grad af sensitiv du er:

  http://hsp-foreningen.dk/test-er-du-saerligt-sensitiv/

  Knus og hav det godt + tillykke med fødseldagen på mandag – det er en meget speciel dag – Super full moon! Whuhu! 😀 :stuck_out_twe:

  – Den anonyme pige, som tidligere har skrevet noget om hoved-pine en gang, hvis du kan huske det. Hihi 😉
  (Jeg burde snart anskaffe mig et andet dæk-navn end ‘den anonyme’ – haha!) :joy:

Leave a Comment