Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Efterår // Find din strik!

tumblr_mxwp5jolDb1qb80pho1_1280

GRÅ STRIK // SORT STRIK

Som jeg skrev i formiddags i et andet blogindlæg,så må man altså sige at vi har fået os noget rigtigt efterårs-vejr! Og hvad er bedre end at fejrer, eller trøste sig med en ny strik? Jeg er blevet helt vild med de kropsnære striktrøjer, der er super feminine, da de viser kroppens former. Jeg har selv lige anskaffet mig en stram kropsnær striktrøje, og den er jeg vild med at sammensætte med et par simple jeans, et par sneakers og min sorte herrefrakke-inspirerede jakke.
Striktrøjerne ovenover er begge meget simple, hvilket gør dem rigtig nemme at sammensætte med nærmest alt i ens garderobe.
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Mathilde Blume 21. september 201522:51

    Hej Alberte. Hvor er den grå chunky sweater fra?

Leave a Comment