Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Tag mig til sydeuropa!

Ikke-navngivet-1Er jeg den eneste der får den sygeste længsel efter at komme til Sydeuropa når jeg ser disse billeder? Jeg var et lille smut til Paris i starten af Juli, men derudover har jeg ikke været ude og rejse i år, og det kribler i mine små fingre for at komme ud og rejse snart.
Jeg har længe gået og tænkt på at bestille en tur til Stockholm. Det er jo ingen hemmelighed at det er billigere at købe ind når man er i Stockholm, og jeg har længe gået og tænkt på at købe mig min drømmetaske fra Yves Saint Laurent – så en tur til Stockholm kunne være en fantastisk mulighed for det. Udover dét, så er flyveturen til Stockholm heller ikke så lang, og jeg HADER jo at flyve.

Det kribler nok også i mine fingre for at komme til sydeuropa, ihvertfald efter jeg har set overstående billeder på tumblr.
Har I nogle særlige rejse-drømme?
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Astrid 25. september 201520:30

  Mine to går heldigvis i opfyldelse:
  Jeg skal holde jul i Spanien – nærmere bestemt Malaga sammen med familien i den fineste lille bjerglandsby, vi har været i før. 🙂
  Og så skal jeg nok også et smut til Stockholm på mor-datter tur til foråret. 😉

  Men min helt store drømmerejse? Japan. 100%. Jeg har i flere år drømt om at komme dertil, og regner da også med at det lykkes en dag.

 • Anonymos (for fjerde gang) 25. september 201521:12

  Okay, mit dæknavn er nu blevet til Anonymos, jeg tænker, hvad med Berlin? Det er da lidt syd på og der er det også billigt og tror faktisk flyveturen er kortere? Forstår dig udmærket godt. 😉

  ~ Anonymos :stuck_out_twe:

 • Pernille 26. september 201518:50

  Jeg er typen der elsker at rejse og opleve nye kulture osv.. og har set næsten hele Vest Europa mangler kun Spanien og London og smutter til London her til Marts 2016.

  Men min helt store drømme rejse går til Sidney, Australien.

  Jeg har altid været fascineret af Australien så min helt store drøm er at komme derned.

 • Nanna 29. september 201521:38

  Har lige booket (en af) drømmerejse(rne) i dag/skal booke resten i morgen. Rejser 3-3½ måned til Afrika til februar, og jeg kan ikke vente! :blush:

Leave a Comment