Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Webshop picks!

Skærmbillede 2015-09-20 kl. 20.17.19

  1. Blomstrerede espadrilles // 2. Stribet striktrøje // 3. Røde Superga sko // 4. Nude farvet langærmet t-shirt // 5. Sort striktrøje // 6. Flared jeans

Boozt.dk er iblandt mine favorit webshops, da de har rigtig mange mærker som jeg er helt vild med! De har bla. Filippa K, Mango, Heartmade, GANT osv.
På overstående collage har jeg fundet 6 lækre items fra Boozt, som jeg er helt vild med! Især er jeg vild med de sorte flared jeans fra Mango, og de røde Superga sko!

Min lørdag har været meget stille og rolig. Jeg har bla. trodset en rigtig dum kvalme, og været et smut i IKEA for at købe en madras. Jeg skal nemlig have ny seng meget snart. Når jeg får min nye seng har jeg også tænkt mig at give mit værelse en helt ny makeover, så det glæder jeg mig til at dele med Jer. Kender I nogle gode hjemmesider med indretningsting?
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Sofie B 26. september 201522:11

    Jeg elsker at læse din blog! Men skriften på din blog er blevet ændret og det er virkelig træls at se på. Det ødelægger virkelig læseoplevelsen. Jeg håber den bliver ændret snart! Hilsen en ivrig læser med meget sarte helheds indtryks øjne

  • Camilla Mikkelsen 27. september 20151:57

    Der er decorateshop.dk, frkmage.dk, moster-d.dk. Ellers prøv at søg på brugskunst, så kommer der en del op. Overstående af nogle mine yndlings webshops

Leave a Comment