Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

La Vie en Rose // Ny kollektion rammer snart butikkerne!

Ikke-navngivet-1

Jeg er jo ikke ligefrem en beauty-blogger, og jeg ved i virkeligheden ikke specielt meget om beauty osv. Engang imellem prøver jeg at steppe mit “beauty-game” lidt op, og købe en ny highligter osv. men jeg er bare ikke et menneske der er særlig god til at være omhyggelig og perfektionistisk med min makeup-rutine.
Jeg er dog alligevel kæmpefan af L’oreal, og jeg elsker deres produkter. Derfor er jeg meget glad for at dele denne nyhed med Jer! L’oreal har nemlig lavet en ny lækker læbestift kollektion der hedder ‘La Vie en Rose’ som udelukkende er med lækre lyserøde læbestift-nuancer. Som L’Oreal selv skriver i deres pressemedelelse af denne læbestift:“Den neo-feministiske bølge har ikke bare sat ligestilling og kønsroller på dagsordenen. Den har også sikret, at farven lyserød ikke længere opfattes som en udelukkende skrøbelig og fin farve, men derimod som symbolet på kvindelig styrke og uafhængighed.” 

Jeg er ret vild med L’oreals beskrivelse af farven lyserød – det er jo bare den ultimative kvindefarve!
De fine læbestifte kommer i Magasin fra uge 40 til og med uge 43. Prislejet er ca. 99 kroner.
Hvad synes I om de fine farver på overstående billeder? Hvilken af de 3 farver ville I vælge?
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Lisbeth 30. september 201521:01

    Sikke nogle smukke farver! Det er bare ikke noget mere powerfult og feminint, end smukt optegnede læber. Nu kan jeg ikke helt se den for “sløret”, men den virker umiddelbart helt perfekt den øverste farve. Måtte meget gerne flytte herhjem til mine læber 🙂

    // http://www.moonlitmadness.dk

  • Nanna 1. oktober 201520:58

    Jeg elsker den mørke! Den er virkelig flot, er bare bange for at den måske er lidt for vild?:/

    http://spectrum-nannaoerner.bloggersdelight.dk/

Leave a Comment