Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

En snak om webshops, og en særlig rabatkode!

Skærmbillede 2015-09-28 kl. 20.58.48

  1. Langærmet hvid cardigan // 2. Ganni Kashmir bluse // 3. Imiteret læderjakke med pelsdetaljer // 4. Dark Blue bukser // 5. Lyserød pelsjakke // 6.  Lilla taske

 Hej piger! Sommetider spørger I hvilken webshops jeg bedst kan lide, og hvor jeg shopper mest. Jeg har tre webshops som jeg stoler rigtig meget på, og som jeg kun har gode oplevelser med, og dem vil jeg gerne skrive lidt om i dette indlæg.

Boozt
Boozt er en webshop med alle de fede mærker! De har en del eksklusive danske brands, og deres udvalg er meget stort. På boozt kan man lave en ønskeliste, og min ønskeliste er fyldt med lækre items som jeg gerne vil have fingrene i ASAP. Det er ikke sidste gang at I vil se items fra Boozt her på bloggen.
Besøg Boozt LIGE HER

Zalando
Zalando er en webshop som man ikke kan undgå at elske. Deres udvalg er meget stort, og så har de brands som f.eks. ‘Topshop.’ Når jeg f.eks. skal kigge på tøj fra Topshop, så plejer jeg faktisk at købe det på Zalando fremfor Topshops egen hjemmeside, og jeg synes det er så fedt at Zalando har så mange unikke brands, som mange andre webshops ikke har. Zalando har mange brands som jeg selv går rigtig meget i, og de får hele tiden nye fede items.
Noget andet der er superfedt er at de tilbyder 10% rabatkode til nye kunder hos Zalando, som du kan finde hos CupoNation.dk. Så har man endnu en undskyldning for at shoppe amok. 😉
Besøg Zalando LIGE HER 

Pieces
Pieces har i mange år været rimelig teenage-agtigt i stilen i mit hoved, men nu er jeg altså begyndt at blive superglad for deres brand. Deres tøj er super basic og klassisk i designet, og prislejet er jo skønt budgetvenligt!
Besøg Pieces LIGE HER 

Indlægget er lavet i samarbejde med Cuponation

alberte whitta fashion blog

Comment: 1

  • Nina Schive 25. november 201521:08

    Hej Eline! Hvordan har du lavet din collage? Jeg skal selv lave en, og er simpelthen lost i fht. udformningen :S

Leave a Comment