Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Frontpage focus // Oktober Cover

DSC01646

COVER gør det igen! Jeg må altså sige at jeg synes ‘COVER’ er det magasin som laver de flotteste magasinforsider (sorry Elle.) Jeg vil betegne migselv som en elle-pige, og mit ultimative favorit-magasin er Elle, men forsiderne Cover laver er efter min mening desideret kunst. Denne forside er ingen undtagelse. Jeg elsker den fine farvekombination imellem rød, hvid og sort – superklassisk, og forsiden giver mig lidt Cruella Del Ville vibe (på den fede fashion-måde, hihi.)
Hvad synes I om forsiden?

Igår trodsede jeg sygdommen for at være ude og gå demonstration sammen med en KÆMPE menneskemængde. Det var virkelig rørende og skønt at vandre igennem københavn sammen med så mange mennesker, for at støtte vores flygtninge, og vise modstand overfor den nye regerings stramme udlændingepolitik.
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment