Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Disney-karakterer jeg ligner!

Skærmbillede 2015-10-09 kl. 14.50.37

Jeg sad igår og fik den skøre idé at lave dette blogindlæg, da jeg efterhånden synes jeg minder om en del disneykaraktere! Når jeg skriver ‘ligner’så mener jeg ikke udseendsmæssigt, men i personligheden. Jeg håber at I vil nyde indlægget, og måske skrive en kommentar, med hvilken disneykarakter du selv synes at du ligner!

Alice i Eventyrland
Naiv, drømmende og har følelserne udenpå tøjet. Alice i Eventyrland er nok den disneykarakter jeg minder allermest om. Alice er også en pige der igennem sin eventyrsrejse får en større selvindsigt, og det synes jeg selv er en process jeg gennemgår ligenu.

Herkules
Alle personer der lider af angst, eller har andre psykiske lidelser vil jeg forbinde med Herkules! Det kræver så meget indre styrke at tage kampen op imod en psykisk lidelse eller sygdom. Jeg er dog også ligeså kejtet som Herkules var i starten af filmen, haha.

Elsa fra Frost
Elsa er så bange for at skade andre og ikke “slå til” at hun bygger et stort slot langt væk fra omverdenen. Sådan er det lidt at have social angst. Man er så bange for ikke at være god nok, så man vælger at isolerer sig. Det er derfor jeg elsker filmen ‘Frost.’ I min verden handler den meget om kampen mod angst.

Grisling

Jeg er en meget bekymret person, og jeg har altid alt for mange tanker i mit hoved. Jeg tænker altid “Hvad nu hvis” og hvis jeg ikke er i selskab med venner eller familie, så tør jeg ikke særlig meget. Jeg er meget usikker, når jeg er på egen hånd.

Hvilken disney-karakterer ligner du?
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

 • Caroline Stadsbjerg 9. oktober 201520:00

  Meget sjovt indlæg, men absolut noget jeg ikke har tænkt meget over!
  Jeg tror måske Pocahontas. Hun lever ikke bare “i” naturen, men sammen med naturen, og har en fællesskabsfølelse med alt levende, hvilket jeg absolut kan relatere til!
  Derudover er Anastasia nok også meget mig. Hun er selvstændig og stædig, en lille miss Independent. Dog ryger det lidt efter lidt, da hun bliver forelsket, og der er jeg helt sikkert også selv. Jeg tror nu nok stadig at jeg kan alting selv for det meste 🙂

 • Kirsten Ida 6. december 20152:23

  Sejt indlæg.
  Jeg minder mest om Elsa eller grisling også :smiley:

Leave a Comment