Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Tre sorte favoritter

Skærmbillede 2015-10-18 kl. 11.57.18

Sort ur fra Pilgrim // Lædernederdel // Sorte flats

Sort er en farve der aldrig går af mode, og sort er en sikker vinder hvergang! Sort er også en farve som i den grad egner sig bedre til vinter end om sommeren, da sort jo tiltrækker varme og sorte farver kan derfor blive meget varme at have på når vejret er godt. Men nu er vejret mildest talt miserabelt. 😉
Overstående items er alle tilføjet på min ønskeliste på Boozt. Hvad synes I om dem? Alle items er efter min mening fantastiske key-items i en garderobe. En sort lædernederdel til en sofistikeret bluse, et par klassiske flats og et klassisk ur.
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Catrine 19. oktober 201520:32

    Hey, ser vi ikke snart nogle videoer igen?

      • Laura 19. oktober 201522:50

        Ærgerligt, jeg havde ellers glædet mig! Håber du begynder igen

Leave a Comment