Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Balance // Ny kollektion

DSC01848

Idag er store pressedag, hvor jeg i selskab med skønne bloggerpiger skal ud til en masse forskellige presse-bureauer. Derfor er det idag et planlagt indlæg som er på programmet, da jeg naturligvis ikke kan sidde med computeren, når jeg er ude og lave blogger-stuff!
Jeg vil idag gerne vise Jer min nye yndlings-halskæde! Halskæden er fra Jane Kønig, og er en del af hendes nye kollektion ‘Star Tag.’
I denne kollektion har Jane Kønig taget udgangspunkt i de forskellige stjernetegn og fortolket dem på sin egen måde. F.eks. har Jane Kønig fortolket mit stjernetegn vægten med ‘Balance.’ Jeg er vild med ordet ‘Balance’ – det er et ord som både lyder fonetisk godt, men også et ord som indikerer ro, forstår I hvad jeg mener?
Hvad synes I om halskæden? Alle stjernetegn har deres helt eget vedhæng.
I kan købe vedhængene LIGE HER

xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment