Sensitiv vs. tør hud!

Skærmbillede 2015-10-24 kl. 19.26.05

Jeg var i Fredags til pressedag hos et af mine favorit pr-bureauer. Til denne pressedag havde pr-bureauet indkaldt en vaske ægte ekspert i Jurliques produkter, og vi kom straks ind på en snak omkring sensitiv hud. Hun fortalte mig at rigtig mange kvinder og unge piger fejlagtigt tror at de har sensitiv hud, fordi at deres hud bliver meget rød og slår ud overfor fugtighedscreamer. Hvis man påfører sin hud en meget stærk cream når man har tør hud, kan ens hud nemlig godt slå ud og blive rød – og derfor handler det om at finde den helt rigtige cream, som samtidig er fed, og giver huden alt den fugt som muligt! Jo federe creamen er, jo bedre er den for den tørre hud.
Selvfølgelig kan man godt have sensitiv hud, og for mig – som lider af parfumeallergi – er det rimelig logisk at min hud slår ud, MEN det er jo værd at tænke over, og man i virkeligheden ikke har så sensitiv hud som man tror, men at man i virkeligheden bare har en rigtig tør og generet hud!
Kunne I tænke Jer at jeg lavede et indlæg med de fugtighedscreamer som virker for mig og min sensitive hud?
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Laura 26. oktober 201520:41

    Ja, det ville være super spændende! Jeg interesserer mig rigtig meget for hud :*

Leave a Comment