Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Essie Fall Collection 2015

DSC02117DSC02111DSC02120DSC02125

I sommers sendte Essie en pakke til mig, fyldt med lækre sommerfarver! Nu er det blevet efterår og det betyder nye efterårsfarver som matcher de store vinterjakker og de møre dage.  Mange af farverne er i metallic-farver, f.eks. den fine blå farve som kaldes ‘Bell Bottom Blues’, den gyldne farve som kaldes ‘Leggy Legend’, og den grå farve som kaldes ‘Frock n roll.’
Jeg kan ikke vente med at ifører mig disse lækre farver her til efteråret. Især den knaldrøde er jeg vild med.
Hvad synes I om farverne?

I kan se Essies sommerpakke LIGE HER
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 4

Leave a Comment