Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

5 om mig

Skærmbillede 2015-10-20 kl. 17.28.36

Jeg er bange for dukker der ser realistiske ud // Det jeg er mest utilfreds med ved mit udseende, er at jeg får en kløft i hagen når jeg smiler // Det jeg er mest tilfreds med ved mit udseende er mit meget sunde og tykke hår // Jeg bliver voldsomt provokeret hvis folk undervurderer mig på forskellige områder. Jeg er typen som altid smiler og jeg kan måske virke en smule “lalleglad” og det gør at nogle personer undervurderer mine evner og altid tror at jeg tager fejl – der er ikke noget værre end ikke at blive taget alvorligt // Mit favorit-motto er:’ You dont need a reason to help people.’ For mig er det helt naturligt altid at tænke over hvordan jeg kan gøre en forskel for andre. Også derfor at jeg gerne vil hjælpe unge der har det svært.bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • S 28. oktober 201520:05

  Jeg havde egentlig ikke lagt mærke til kløften før, men den er faktisk ret sød <3 hvis du gerne vil hjælpe unge, skulle du tage at blive ung til ung rådgiver på TheLove.dk 🙂

   • Martin 3. december 201522:34

    Hej Alberte,

    Du skal i hvert fald være hjerteligt velkommen til at smide os en ansøgning en dag, hvis du får tid og overskud! 🙂

    /Martin

 • Laura 29. oktober 20157:23

  Hver eneste gang du laver en “5 om mig” kan jeg bare lide dig mere og mere

 • Pingback: 5 om mig | MODE.DK 29. oktober 201515:18

Leave a Comment