Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Layers on layers & lidt om livssituationen

DSC02360

Hej girls! Jeg tænkte at det på bloggen var tid til et indlæg omkring hvordan jeg egentlig går og har det. Den sidste uge har været ret hektisk, og tro det eller ej, men det har faktisk hjulpet mig meget at komme ud og føle mig beskæftiget en masse.
Når man har angst er det en perfekt kombi at gøre noget man er utryg ved, sammen med nogle man er tryg ved. Sådan er det lidt for mig at være til pressedage. Jeg er altid lidt nervøs inden jeg skal til pressedag og dermed at skulle have blogger-hatten på, men når jeg er sammen med nogle jeg er tryg ved, så går alt jo godt! 😉
Denne uge byder på endnu flere spændende ting. Bla. har jeg et vigtigt møde med et stort dansk designfirma, og så skal jeg til endnu en pressedag hos dejlige Munthe. Alle gøremålene bliver i selskab med min søde bloggerveninde Sille – og så skal alt nok gå, hihi.
Men jeg har godt  nok stadig angst og især forventningsangsten driller mig. Jeg er altid nervøs inden jeg skal noget socialt, og når jeg så står i det, så er jeg ikke nervøs mere. Men det er bare sværere end som så at slippe af med den forventningsangst.
Kender I til forventningsangst?
Jeg fik en helt igennem fantastisk besked fra en læser for kort tid siden. Den handlede om en pige som fortalte at hun har set sin depression og angst i øjnene, efter jeg tidligere på året skrev med hende. Det er den fineste og mest rørende  besked jeg noglesinde har fået. Hvis jeg på nogle måde kan gøre en forskel for nogle som har det svært, så kan jeg vitterligt ikke bede om mere her i livet.

Hvad synes I iøvrigt om overstående outfit? På billedet er jeg iført mit tørklæde fra Acne og min jakke fra COS.
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog