Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

TBT // Islandsk Sweater, ponyer og kvalitid med far

DSC08912 DSC08917 DSC08919 DSC08925

Det er tirsdag, så jeg synes det er en perfekt dag at lave en “TBT” – altså et tilbageblik på barndommen. Mit favoritbillede af dem alle, er billedet af mig og min far. Ser han ikke bare sød ud? Ellers er jeg også rigtig glad for billedet hvor jeg står i den islandske sweater. Jeg må have skaffet sådan en sweater inden jeg en dag får børn, det er jo SÅ cute at se på! Kan I forresten se at  min mund er lidt skæv på mange af billederne? Kort inden billedet med den islandske sweater blev taget, var jeg igennem en stor operation ved halsen. Under den operation blev en af de nerver som “regulerer” mit smil og den ene mundvige skåret over – derfor var mit smil meget skævt som barn, og er stadig en smule skævt den dag idag. 😉
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment