Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Frontpage focus // November issue

DSC02417

I forgårs modtog jeg det nye ‘Cover’ med posten, og det betyder jo at det er tid til en ny udgave af Frontpage focus!
Jeg er ikke en glimmer-pige, og hvis der er for meget ‘sparkle’ og palietter så står jeg af. Derfor er jeg naturligvis ikke vild med kjolen på denne måneds Cover, men tilgengæld er jeg vil med farverne! Den blå-grønne tekst-farve går rigtigt godt i spænd med den grønne kjole, og så er forsidemodellens hår altså også sat vildt pænt synes jeg – jeg er vild med det lidt skødesløse og messy look.
Hvad synes I om forsiden?
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Nikoline 30. oktober 201518:05

    Må indrømme at jeg er vild med kjolen! Håber på at få fingrene i den, når den kommer i butikkerne på torsdag 😉 WIsh me luck!

    TheNormcoreRebel

Leave a Comment