Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Tøj der kan sammensættes på kryds og tværs…

IMG_0244IMG_0254IMG_0235

Sweater: Ivan Grundahl // Sko: Just Fab // Bukser: Hope // Taske: Balenciaga // Solbriller: Kaibosh

For en uges tid siden var jeg et smut forbi Amalienborg for at tage nogle billeder. Disse billeder er faktisk taget med min fars kamera, da jeg havde glemt memory-kortet til mit eget kamera derhjemme. Min far er min mesterfotograf og jeg ville formegentligt nærmest ikke kunne lave outfitbilleder til bloggen hvis det ikke var for ham – Jeg er jo ikke sammen med blogger-friends hver dag, hæhæ.
På billederne er jeg iført et meget klassisk look. Jeg forsøger at gøre min stil lidt mere klassisk, da jeg synes at meget af mit tøj er svært at sammensætte med hinanden. Så nu er jeg begyndt at samle på tøj der kan sammensættes på kryds og tværs.
Hvad synes I om looket?

Idag skal jeg til event med nogle gode bloggerveninder og det bliver superhyggeligt. Jeg føler at jeg er ved at få noglelunde styr på angsten, så nu er jeg ikke ligeså nervøs når jeg skal ud og socialiserer – det er så dejligt at føle at man er i bedring!
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Nikoline 10. november 201513:06

    Er vild med looket selvom det er så simpelt 🙂 Du må have en god aften!

    TheNormcoreRebel

Leave a Comment