Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Céline åbner imorgen!

Skærmbillede 2015-11-11 kl. 13.26.53

Så er det imorgen det sker! Imorgen åbner den nye Céline butik nemlig i Illum! Det er den første Céline butik i norden noglesinde. Butikken vil komme til at være placeret i Illums store accessories-afdeling, hvor man også kan finde mærker som Marni, Chloé, Saint Laurent og Karl Lagerfeldt.

Jeg elsker selv at gå rundt i Illums accessories-afdeling og drømme mig væk – og håbe på at jeg en dag får råd til samtlige af de lækre tasker.
Skal I ind og se Illums Céline-butik? Jeg skal I hvertfald!
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment