Parfumer jeg ønsker mig

Parfume

Jeg har det meget ambivalent med dufte. Jeg bruger aldrig parfumer til hverdag, da jeg godt kan blive lidt generet hvis en duft er for stærk eller markant (jeg ved ikke om I kender følelsen af når det nærmest kilder lidt i næseborene, når man dufter til sit parfumerede håndled), men til festlige lejligheder går jeg til gengæld ‘all in’ på en lækker duft! Når man skal have det sjovt i byen, synes jeg det er rigtig lækkert give sit party-look det ekstra ‘finish’ at man kommer til at dufte godt.
Jeg har to parfumer som jeg ønsker mig pt. og som jeg godt kunne tænke mig at ifører mig til årets julefrokoster. Den ene parfume jeg ønsker mig er Marc Jacobs Decadence. Flakonen er meget dramatisk, og flakonen afspejler meget godt den meget “dramatiske” og intense duft. – En Parfume som jeg udelukkende ville bruge til fest, da duften er lidt voldsom. Parfumen kan købes LIGE HER
Den anden parfume jeg ønsker mig i øjeblikket er den fine duft fra Miu Miu. Denne parfume dufter af blomster, æble, liljer og rose. Umiddelbart ikke nogle dufte man forbinder med vinter og kolde nætter, men jeg har bare været vild med denne parfume siden sommerferien – og så må man jo slå til. Flakonen på Miu Miu parfumen er virkelig fin, og jeg elsker den fine tyrkise farve.
Miu Miu parfumen kan købes LIGE HER

Har I prøvet nogle af parfumerne? Hvad synes I om dem?
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment