L’oréal paris // Luminize your night!

DSC03480DSC03477

Spørg mig lige om jeg glæder mig til fredag! På fredag fejrer L’oréal nemlig deres nye hårprodukt-serie ved navn ‘Elvital Nutri Gloss Luminizer.’ Denne produktserie består af en shampoo og en conditioner. Formålet med produktserien er at give håret shine i 48 timer! Jeg har netop modtaget produkterne fra L’oréal, og jeg glæder mig virkelig meget til at afprøve dem, og selvfølgelig anmelde dem her på bloggen.

På fredag fejrer L’oréal som sagt den nye produktserie på natklubben HIVE. Til dette party-event vil jeg stå i et lækkert VIP-område, sammen med nogle gode venner, bla. to af mine kollegaer fra Frenzy. Jeg er sikker på at det bliver en hyggelig aften med god stemning og glansfuldt hår, hihi.
Jeg vender stærkt tilbage med beretninger om eventet, efter fredag – og så kan I være sikre på en lille anmeldelse af produkterne.
xx Whitta

Skærmbillede 2015-11-16 kl. 15.21.21

Indlægget er sponsoreret af L’oréal Paris

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment