Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Min hund blev mishandlet!

Skærmbillede 2015-11-18 kl. 20.57.32

Jeg er mildest talt chokeret. I forgårs sad jeg og så et program på tv3 som hedder ‘Jagten – Hundemishandlerne.’
Der havde tv3 fokus på hunde-kenneler hvor folk sælger mishandlede hunde. Midt i programmet fortæller de at de har holdt øje med en kennel som ikke behandler dyrene ordentligt, og som opbevarer hundene i en lille lade, inden de bliver solgt til ejerne. Og gæt lige hvilken kennel det var som var så modbydelige mod deres hunde? Den kennel hvor vi købte vores Coco!
Der gik et sug igennem min krop da de nævnte ‘Kennel Greenlands’ som en kennel der lavede masse-produktion med hunde… Jeg kan slet ikke holde ud at min lille skat har gået rundt i en lade propfyldt med andre hunde og haft det dårligt.

Min hund har altid været ukoncentreret og utryg ved andre hunde og det har undret mig i mange år. Nu ved jeg hvorfor hun er som hun er. Hun har oplevet nogle forfærdelige forhold og har sikkert oplevet grimme oplevelser med andre hunde.
Jeg er så glad for at hun er blevet så relativt velfungerende idag. Hun bider stadig sommetider ting i stykker, og har også engang imellem nogle uheld på gulvtæppet, men hun er tryg ved os i familien – og det var hun godt nok ikke da vi fik hende..

Så nu får I lige en advarsel hvis I ikke har set programmet. Lad være med at købe hunde på ‘Kennel Greenlands’ – det er ikke trygge hunde man får derfra.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Rosa 26. november 201517:17

    Men, er det så bedre at lade være med at adoptere dem? Jeg mener hvis de har det dårligt der hvor de er, er det vel netop der man skal købe den, og lige som i gjorde med jeres hund, give den et trygt og roligt hjem resten af dens liv.

Leave a Comment