Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Julegaveønsker anno 2015

DSC03482

1) Iphonecover med parfume-motiv // 2) Stine Goya bluse med v-hals // 3) Broderet pude af byen Paris // 4) Duftlys fra Voluspa // 5) Hvid Nørgaard-trøje // 6) Sort bindebånds-trøje fra Just Female // 7) Plakat med lamaer // 8) Plakat med palmeblad

Jeg er kommet i et vaske ægte julehumør, og for første gang i mange år har jeg en proppet ønskeliste. Jeg plejer at have så svært ved at finde på ønsker og jeg ender altid med kun at have to ønsker på min ønskeliste, men i år er anderledes! Derfor vil jeg selvfølgelig gerne dele min ønskeliste med Jer, så I måske også kan få noget inspiration. Nogle af ønskerne passer faktisk bedre som adventsgaver, da nogle af tingene ikke er specielt dyre f.eks. duftlyset, iphone-coveret og Mads Nørgaard trøjen, men jeg er i hvertfald meget glad for min ønskeliste.
Hvad ønsker I jer i julegave?

Idag skal jeg en tur ind til byen for at kigge på julepynt til mit værelse. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at mit værelse skal have lidt julestemning her i December og så skal min lyskæde selvfølgelig sættes op igen i år.  😉
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Nikoline 21. november 201512:45

  Alt for sprøde ting! Jeg har også allerede lavet min liste, der stort set kun består af tøj og sko 😉

  TheNormcoreRebel

 • Anna 21. november 201520:01

  Hvis du får en Mads Nørgaard bluse i adventsgave, får du godt nok dyre adventsgaver!! Men lækre ting❤️

 • Nanna 24. november 201522:31

  Min ønskeseddel er super sexet i år… Jeg ønsker mig malariapiller, pandelygte, kombinationshængelås, drikkedunk med filter, mikrofiber håndklæder og mere i den retning :joy: Men det går alt sammen til et “større formål”.

Leave a Comment