Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Dagen derpå

DSC03521 DSC03541 DSC03567 DSC03572

Sko: Just Fab // Bukser: ZARA // Hue: COS // Skjorte: Helmut Lang // Jakke: Moss Copenhagen // Halskæde: Jane Kønig startag

Jeg havde den bedste aften i fredags! Med to veninder under armen tog vi nemlig til fest hos L’oreal i forbindelse med lanceringen af deres nye hårproduktserie Luminizer!
Igår kunne jeg dog godt mærke på min krop at jeg havde en festlig fredag. Jeg drikker ikke alkohol så tømmermænd havde jeg ikke, men jeg var træt af alle de indtryk jeg fik til festen. Det var en fantastisk fest og jeg fik en god snak med søde Line som er PR-ansvarlig hos L’oreal. Der vil komme mere om festen på bloggen senere på ugen. Billederne ovenover er taget igår, da jeg var pænt smadret og var ude på en casual gåtur med min varme kashmirhue.
Hvad synes I om outfittet?

Jeg vil iøvrigt lige gøre opmærksom på min snapchat Albertewhitta, for den opdaterer jeg lystigt når jeg er til event og er ude i byen – så hvis I vil være endnu mere opdaterede på mit liv, så kan I være det derinde.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 9

 • Sofie B 22. november 201514:57

  Det er så hyggeligt at følge dig på snapchat! Det er næsten ligesom du er en rigtig veninde❤️

 • Emilia 23. november 201512:51

  Sikke et flot outfit, du har virkelig den flotteste stil.
  Hvad størrelse er din jakke? <3

  • Emilia 24. november 201523:45

   Jeg vil virkelig gerne høre størrelsen, den sidder så godt på dig nemlig 🙂

   • Emilia 26. november 201513:56

    Kan se du svarer andre steder – er det slet ikke muligt du kan fortælle hvad størrelsen er? 🙁

 • Pernille 30. november 201513:41

  Er ret vild med det outfit der! Er generelt ret vild med din stil og dit hår, det er virkelig pænt, hæhæ, a little girl crush here.. Knus ❤️

Leave a Comment