Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

3 favorites

DSC03482

1) Stribet sweater // 2) Stribet clutch // 3) Beige nederdel

Lige pt. ligger jeg rigtig syg med feber, og derfor bliver det idag kun til en collage med fine items som jeg godt kunne finde på at matche sammen.
Jeg har heldigvis fået lov til at udskyde min psykologi-aflevering lidt, så jeg ikke skal sidde og lave aflevering når jeg er syg. Og apropos skole, så vil jeg lige sige mange tak for Jeres skønne kommentarer til mit indlæg, omkring mine overvejser ang. at droppe ud af HF. Jeg overvejer stadig at droppe ud og i stedet tage en uddannelse som medie-grafiker på en erhvervs-faglig uddannelse. Den uddannelse har jeg været inde og læse om, og den tiltaler mig helt enormt meget – så ligenu overvejer jeg om HF overhovedet er det rette, men jeg vil i hvertfald ikke lade angsten styre mit valg – det får kun hjernen lov til at have kontrol over.

Nu vil jeg gå tilbage til sengen og kæmpe for at blive rask! 😉
xx Whitta

bloglovin follow1alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment