Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

5 ting du skal have i din garderobe!

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

Jeg har tænkt mig at skulle rydde ud i mit tøjskab så snart jeg bliver rask. Jeg vil nemlig gerne komme nærmere på at kunne definerer min personlige stil. Når jeg kigger i mit klædeskab bliver jeg mest af alt forvirret over migselv, og jeg synes slet ikke at mine items passer sammen.
For at komme nærmere på at kunne definerer min stil, vil jeg nu lave en liste over items som jeg SKAL have i min garderobe – og hvis jeg ikke har dem, må jeg anskaffe mig dem.

Hvide Skjorter
Jeg har allerede to hvide skjorter, men det er også et item som jeg bestemt ikke ville kunne undværer i min garderobe. Jeg er en skjorte-freak, og især hvide skjorter passer til alt.

Sorte bukser med vidde
Det er jo lidt forskelligt om folk er til bukser med vidde, men jeg personligt synes at det er en fantastisk opfindelse.

Sneakers som er gode at gå i
Komfortabelt fodtøj er undervurderet. Der er ikke noget bedre end et par sneakers som man kan vandrer rundt i den halve dag, uden at kunne mærke at man har dem på. Man må nød til at eje sådan et par.

Kashmirtrøjer
En kashmirtrøje er dyr, men den er alle pengene værd. Der er ikke noget rarere materiale end kashmir, og så er kashmir helt ekstremt varmt, så man kan holde sig varm i vintervejret.

En herrefrakke
Jeg er fan af lidt oversize herrefrakker, og jeg skal helt sikkert snart ud og have anskaffet mig en ny sort herrefrakke. Jeg har en rigtig lækker sort herrefrakke, men den tiltrækker utrolig nemt hundehår, og når man har en hvid hund, kan det være lidt bøvlet med en sort jakke der tiltrækker hår. 

Ejer I nogle af de overstående ting?
Og ville I have lyst til flere indlæg med lister over items man skal have i garderoben?
Lad mig endelig høre.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • A 27. november 201510:55

    Jeg har netop besluttet mig for selv samme ting, nemlig at rydde ud når jeg bliver rask! Min garderobe er en stor stilforvirring, og det ville være nemmere om morgenen, hvis man vidste alt passede sammen.. I første omgang tror jeg dog bare, at jeg vil pakke tøjet væk, så jeg ikke kommer til at smide noget ud, som jeg senere vil mangle!

Leave a Comment