Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Få en gratis totebag!

Skærmbillede 2015-11-27 kl. 17.36.06

Et stofnet går aldrig af mode, et stofnet kan have ekstremt meget indhold i sig og et stofnet kan vaskes! Der er rigtig mange fordele ved at have sig et stofnet. Jeg personligt bruger ofte et stofnet som opbevaring af et par ekstra sko, hvis jeg skal til et event som kræver høje hæle. Så har jeg mine sneakers i stofnettet, så jeg kan tage mine hæle af, når eventet er slut. 😉
På Ganni kan man ligenu få sig et gratis stofnet, hvis man køber for over 1.500 kroner. Man skal selvfølgelig ikke “bare” købe noget, for at kunne få sig et stofnet, men det er da en lækker bonus, hvis man alligevel har øje på noget lækkert på deres webshop.
Jeg har selv været inde og købe mig en sindssygt lækker kjole med fine draperinger, som jeg vil have på til de kommende julefrokoster.

Find flere billeder af stofnettet på Ganni.combloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment