Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Spørg løs!

tumblr_nubqzotofx1qdsqp6o1_500

Jeg synes at det er på tide med en vaske ægte spørgerunde! Jeg kan se at der i øjeblikket kommer mange nye læsere til, og derfor synes jeg at I skal have mulighed for at spørge mig om alt mellem himmel og jord. Så skyd løs i kommentarfeltet!
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Cecilie H. 30. november 201520:18

  Spændende med en spørgerunde
  Jeg ville høre dig om, hvordan dine veninder takler, at du er særlig sensitiv og har brug for en helt anden ro i din hverdag. Har der været stridigheder, uforstående veninder og voldsomme oplevelser?

  Håber du vil besvare det, selvfølgelig ikke hvis jeg rammer noget meget personligt.

  Tak for en super skøn blog!

 • Anna 30. november 201522:04

  Hvad studerer du helt præcist?
  Hvad er dit ynglingsmykke at the moment?
  Hvad er dit bedste råd til unge med angst?
  Og som det sidste, hvornår kommer der flere videoer op på din yt??

 • Selina 1. december 20150:53

  Hej jeg synes din blog er rigtig god, og det virker som du har en rigtig god personlighed, du virke rigtig sød. Jeg synes din blog er inspirerende, så jeg vil om du ikke ville give nogle gode råd til hvordan man laver en god og inspirerende blog 🙂

 • Simona 1. december 201514:39

  Hvor svarer du på spørgsmålene henne?
  Hvilke mærker er dine yndlings?
  Går du meget op i kost?

 • Pernille 1. december 201520:41

  Vil lige starte med at sige at jeg syntes det er så fedt at du laver sådan et indlæg.

  Når men jeg vil faktisk gerne vide at nu hvor du er en person som har det svært ved at ude til sociale begivenheder og det med at snakke og møde nye mennesker.

  Hvordan takler du det og bare kaster dig ud i det istedet for at bare tage den lette vej og så fx. Blive hjemme?

  Jeg har selv svært ved at være ude til sociale events så jeg vil utrolig gerne høre hvordan du klare det og om du har nogle tips

 • Ida 4. december 201521:17

  Hvordan “kom du igennem” alderen 15-18 mht. festerne, alkohol osv.? Der er jo kæmpe risici ved at tage fx. i byen, på klub og sådan noget mht. sikkerhed, gør det dig ikke utrolig bange?

Leave a Comment