Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

I glas og ramme

Skærmbillede 2015-11-12 kl. 18.41.40

I forbindelse med 1. December vil jeg lige dele et lille ydmygt tip til jer der mangler nogle fine billeder på Jeres værelse. Jeg har nemlig i mange år haft Cover-blade hængende på mit værelse, da jeg elsker cover-blade. Dog kan det komme til at se lidt “tilfældigt” og ugennemtænkt ud, hvis de bare hænger med en klat elefantsnot/klister. Derfor har jeg rammet mine billeder ind, så looket bliver lidt mere klassisk.
Jeg har tre Cover-billeder hængende på række,og alle billederne passer sammen i farverne og tonerne. Det er for mig vigtigt at Cover-billederne matcher værelsets indretning.

Jeg ved godt at det ikke er rocket-science,men måske kunne det alligevel give lidt inspiration.
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

  • Pernille 1. december 201520:05

    Jeg elsker din ide med dine covers. Jeg så det på din blog for meget lang tid siden i baggrunden på et af dine billeder og her i Oktober indførte jeg det selv på mit værelse og det ser bare så fedt ud. :blush:

Leave a Comment