Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Instagram takeover og pressebesøg

DSC03714DSC03713

Jakke: Baum Und Pferdgarten // Rullekrave: COS

Hej girls! Idag bliver en god dag. Jeg skal nemlig lave instagram-takeover på Gardenias instagram, og så skal jeg tilbringe dagen med min veninde Sille. Vi skal sammen besøge et pr-bureau som har rigtig meget fokus på interiør og bolig. Sille er netop flyttet hjemmefra, og derfor har hun ret meget interesse i bolig. Og jeg har en gal indretningsarkitekt i min mave og jeg elsker pynte-ting, så jeg nyder at kigge på interiør.
Men husk at følg med på @Gardeniacopenhagen idag, hvor jeg altså overtager deres instagram og opdaterer med billeder fra min dag.

Hvad skal I have idag? Og skal I følge med på min insta-takeover?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Nikoline 1. december 201512:11

    Jeg skal bruge min dag på at læse op til SRP.. Og så skal jeg da lige kigge med på insta ^^.

    TheNormcoreRebel

  • Ina 1. december 201516:24

    Jeg skal jule hygge med min kæreste. Spændende blog du har. Du må meget gerne kigge forbi min 🙂

Leave a Comment