Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

5 facts om mig

Skærmbillede 2015-11-30 kl. 15.04.20

Jeg vil hundrede gange hellere se et afsnit af krimiserien ‘Broen’ end at se et afsnit af ‘Keeping up with the Kardashians.’

Jeg HADER drama. Naturligvis hader jeg det fordi drama altid ender med at nogle bliver kede af det, men også fordi at jeg er ekstremt konfliktsky og får ondt i maven af spændinger.

 Jeg spiser hver aften ca. 6 forskellige piller som skal være med til at styrke mit imunforsvar. Det skyldes at jeg i mange år er blevet absurd nemt syg.

For en uge siden så jeg ‘Drengen i den stribede pyjamas.’ Filmen gjorde så stort indtryk på mig at jeg kun fik et par timers søvn den nat.

 Jeg er ekstremt afhængig af tryghed pga. min angst og derfor er hele mit netværk af venner og familie meget tålmodige og ekstremt godhjertede mennesker. Jeg er så priviligeret at have venner og familie som accepterer mig præcis som jeg er.

Husk at I stadig kan stille Jeres spørgsmål til mig og få besvaret hvad I har på sinde, hvis I tjekker indlægget LIGE HER

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Line 4. december 201513:47

  Håber det er okay at jeg stiller et virkelig random spørgsmål: hvorfor nogle piller tager du for at styrke dit immunforsvar?:)

 • Ina 4. december 201520:44

  Jeg har også set den film, jeg syntes den er så god. Den sætter virkelig nogle tanker igang. Spændende blog du har ! Tag gerne et kig på min : http://www.frkhaugaard.wordpress.com :grinning:

 • josephine 4. december 201521:45

  ville høre om hvorfor du ikke laver så meget youtube mere. synes du gjorder det mega godt !

 • Pernille 6. december 201519:16

  Har det på samme måde, vil også hellere se et afsnit krimiserien ‘Broen’ end at se et afsnit af ‘Keeping up with the Kardashians.’ og har også selv set den film og den rammer virkelig en, på en eller anden måde

Leave a Comment