Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Taske-crush! // Mansur Gavriel

DSC03482

Jeg har sku købt en monster-fed-og-monster-dyr-taske! Jeg har længe gået og sukket efter en ny taske, da en taske kan gøre hele forskellen på et outfit. Tasken som jeg har købt, er denne bucket-bag fra Mansur Gavriel. Jeg elsker pose-taskerne, og denne taske synes jeg er så smuk. Mansur Gavriel er et brand som jeg først fornyligt stiftede bekendskab til, men jeg elsker deres design. Deres tasker er så klassiske og delikate at kigge på – er I ikke enige?
Lad mig endelig høre hvad I synes om den – og så vil jeg også rigtig gerne høre hvilken taske I drømmer om at købe?
Denne taske blev allerede udsolgt 10 timer efter den blev sat til salg på Matchesfashion, så jeg kan desværre ikke linke den til Jer, men den kommer garanteret på lager snart igen.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 6

 • Christina 5. december 201519:54

  Kæft hvor er den lækker!!! Jeg kan godt forstå at du har forelsket dig i den, sider selv og falder for den lige nu! Du må meget gerne linke når den kommer på lager igen.

  Knus Christina.
  http://christinablarsen.bloggersdelight.dk/

   • Christina 5. december 201520:43

    Super fedt!

 • Katribe 5. december 201521:24

  Hej Alberte
  Først og fremmest super skøn blog og sikke en flot taske!
  Jeg tænkte på om du regner med at lave flere You-tube videoer?:)

 • Nadia Kaplan 9. december 20157:39

  Tillykke med den! – den er virkelig også lækker, hold da op. Super smuk og skønt design. 🙂

  http://Www.neronoir.dk

Leave a Comment