Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Færdiggør sætningen…

Skærmbillede 2015-12-09 kl. 19.12.05

Det gør mig glad når… Når jeg har gennemført noget jeg var angst for.

Det gør mig ked af det når… Når jeg bliver skældt ud. Jeg er et ekstremt følsomt menneske, og når nogle hæver stemmen overfor mig kan jeg bryde helt sammen. Det sker ikke ofte at nogle gør det, men det er da sket.

Det bedste ved vinter er… Er at glæde sig til at den er forbi, haha! Ej, det må være jul og hygge foran fjernsynet med duftlysene tændt.

Jeg har en svaghed for… Flotte vaser, tasker og gulvtæpper.

Min næste ferie er… Jeg har faktisk ingen ferier planlagt ligenu, men jeg kunne godt tænke mig at komme til Stockholm igen snarest. Og så ville jeg da også gerne på skiferie. Det er mange år siden jeg sidst var på skiferie.

Om ti år håber jeg at… at Jeg er glad og lykkelig for mit erhverv, og at jeg muligvis har fået mig en sød mand/kæreste og snart stifter familie.

Når jeg er i byen er min foretrukne drink… Jeg drikker stort set ikke længere alkohol da jeg ikke bryder mig om effekten alkohol har på min krop, men inden jeg stoppede med at drikke alkohol var jeg ret glad for Strawberry Daiquri. Og så er jeg faktisk også glad for Mokai og Summersby. 😉

Hvis jeg var usynlig for en dag ville jeg… Ville jeg formegentlig først freake lidt ud, og bagefter ville jeg tømme alle mine yndlingsbutikker for indhold – haha!

Den sørgeligste film jeg noglesinde har set var… Drengen i den stribede pyjamas.

Jeg ville syntes det var sjovt hvis I også fortsatte nogle af de overstående sætninger i kommentarfeltet. Det kunne være en sjov måde at lærer Jer bedre at kende.
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 5

 • Caroline Bopp 11. december 201517:49

  Det gør mig glad når – jeg er færdig med SRP! PUHA
  Det gør mig trist når – jeg ser andre græde
  Det bedste ved vinter er – Juleferien! Og det bliver ikke ubehageligt kvalmt at sidde med nattøj og sutsko på!
  Om ti år håber jeg at –
  (jeg går aldrig i byen, så den springer vi over)
  Hvis jeg var usynlig for en dag ville jeg – først køre en tur :joy: folk ville nok glo en del! Og så ville jeg nok udspionere min kæreste, bare for at se hvad de egentlig får tiden til at gå med når man ikke er sammen med dem!
  Den sørgeligste film jeg har set er – må sige at film som ‘Drengen i den stribede pyjamas’ er sådan nogle som bare rammer mig, men ‘Big Hero 6’ havde bare noget over sig som efterlod mig helt sønderknust allerede i midten af filmen.

 • Michelle 11. december 201521:49

  Det gør mig glad, når… jeg hjælper andre. Jeg er lykkelig, hvis jeg kan give noget til andre. Om det er et godt råd, et kram, et smil eller en hjælpende hånd.
  Det gør mig ked af det, når… jeg føler, at folk er sure på mig. Jeg er et følsomt menneske, og jeg kan gå længe og tænke over, hvorfor nogle, ifølge mig, har kigget skævt til mig eller hævet stemmen over for mig.
  Det bedste ved vinter er… at sidde inden for i varmen og kigge ud på sneen, der langsomt daler ned fra himlen.
  Jeg har en svaghed for krøllet hår, bløde tæpper og smil.
  Mit næste ferie er… ikke planlagt. Jeg begyndte på universitet i september, og jeg vil ikke planlægge en ferie, som jeg ikke ved, om jeg kan få tid til 🙂
  Om ti år håber jeg, at… jeg er blevet uddannet jurist og har fået et job. Jeg håber også, at jeg er blevet enten forlovet eller gift med min søde kæreste og måske venter et barn.
  Når jeg er i byen er min foretrukne drink… jeg går næsten aldrig i byen længere. Jeg hader tanken om at vågne op og have det dårligt. Hvis jeg endelig skal i byen, så har jeg været rigtig glad for blå isbjørn.
  Hvis jeg var usynlig for en dag, ville jeg… følge et tilfældigt menneske og se, hvordan vedkommendes liv er. Jeg kan rigtig godt lide at lære andre mennesker at kende, og jeg vil gerne helt ind på livet af folk, så det ville være en oplagt mulighed 😛
  Den sørgeligste film jeg nogensinde har set var… the perks of being a wallflower. Jeg så den for et par dage siden, og den ramte mig virkelig dybt. Det er længe siden, at jeg har følt mig så psykisk påvirket af en film.

 • Ana 14. december 20151:17

  Jeg kan godt genkende nr.2! Hvis det folk jeg kender som skælder mig ud, bliver jeg selvfølgelig ked af det eller frustreret, men når en fremmed skælder mig ud, er det bare 10 gange værre.

Leave a Comment