Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Lately on instagram

PicMonkey Collage

Instagram er blevet en hobby for mig på det seneste. Jeg har altid elsket at poste billeder på instagram, men jeg er efterhånden begyndt at gå mere op i det visuelle, og i at få billederne til at se pæne ud. Det er ikke fordi at jeg vil have at mit liv skal se glamourøst ud (Mit liv er ikke glamourøst) men simpelthen fordi jeg elsker at lege med det visuelle i mine billeder. Overstående billeder er de nyeste billeder jeg har postet på instagram.
Hvad synes I om dem?
På instagram hedder jeg @Bertewhitta
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • Stella Due 11. december 201520:38

  Det ser rigtigt godt ud.
  Jeg er vildt nysgerrig på om hvordan du har lavet det?
  Hilsen Stella

   • Stella Due 12. december 20159:21

    Ja. Jeg mener collagen. Undskyld, jeg fik ikke uddybet det helt.
    Hvordan laver du den fine collage? Er det i et bestemt program mv?

 • Eline Tychsen 12. december 201510:14

  Du poster også nogle af de mest estiske billeder <3 Elsker at følge med på din instagram!

 • Kirsten Thulesen 12. december 201516:21

  Super flot instagram! 🙂

Leave a Comment