Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Ugens tanke // At smadre en Kähler-vase?!

Skærmbillede 2015-12-17 kl. 17.11.31

I løbet af en uge opdager man mange mærkelige ting som man kommer til at tænke over. Som F.eks. “Hvorfor tjekker politikerne ikke den kampagne-video de selv medvirker i, inden den bliver offentlig på tv2’s hjemmeside?”
I denne uge er der en særlig ting som har gjort indtryk på mig.
Igår faldt jeg nemlig over et særligt “event” på facebook. Et event som handler om at  man skal smadre sin Kähler-vase for at vise at man er imod mainstream.
Og min første  tanke var: “Sikke nogle kæmpe idioter!”
Op til juletid hører vi rigtig meget om fattige mennesker som ikke har råd til julegaver og jul. Og så sidder der nogle overklasse-løg og beslutter sig for at gå med på bølgen “Smadr din Kähler-vase” for at bryde med mainstream. Det ironiske ved denne åndssvage trend, er at det bliver mainstream i sig selv at smadre den skide vase.
Og så sidder der en kvinde i et hjem, og hun har ikke råd til smukke pyntegenstande som kan skabe lidt hygge i hendes bolig – alt imens at nogle andre danskere sidder og smadrer deres vase for sjov?

Det er en tanke som ikke kan slippe mig. For jeg synes det opsummerer rigtig godt hvor stor forskel der er på danskere her i julen.

Jeg kunne godt tænke mig at der var en trend der hed: “Forær en Kähler-vase!” En trend hvor man i stedet for at være destruktiv og smadre, i stedet er hjertelig og forærer.
Hvad siger I til det?
xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 7

 • O 18. december 201520:42

  Er fuldstændig enig!

 • Stefania E. 18. december 201521:46

  Jeg er fuldstændig enig med dig, det er tåbeligt. Det ville give mere mening at starte en giv-din-Kähler-vase-væk bølge!

 • Kirsten Thulesen 19. december 20150:14

  super god ide! den er jeg også med på

  Hilsen Kirsten
  https://shitithoughtaboutyouagain.wordpress.com/

 • Stine T 19. december 20152:05

  Yes, yes, yes.
  Hvis man ikke har en ven, der vil blive glad for vasen i gave, så er der organisationer, der mangler gaver til mindrebemidlede danskere, genbrugsbutikker kan sælge dem til støtning af deres sociale programmer, eller individer kan selv sælge via internettet og give pengene til et godt formål. Se, det ville være et godt arrangement at stille på benene på Kgs. Nytorv i julen!

 • Anna 19. december 20157:54

  Jeg er enig! Det andet er simpelthen tåbeligt!

 • Emma-Marie 20. december 201522:10

  Godt ord igen, Alberte!

Leave a Comment