Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

En vinter i Graumann

DSC04143 PicMonkey Collage1PicMonkey CollageDSC04142

Det er hundekoldt udenfor og jeg må indrømme at jeg ikke har særlig meget tøj som er varmt nok til årstiden. Derfor var jeg også svært begejstret, da min nye lækre sweater fra Graumann kom med posten. Med den sweater kan jeg vandrer rundt i de hundekolde gader og stadig være varmet op – når jeg har et par vanter på selvfølgelig. Man skal ikke undervurderer vanter og huer’s kraft. 😉
Hvad synes I om outfittet?

Skoene er fra Deichmann, tasken fra Mansur Gavriel, bukserne fra Dr. Denim, jakken fra Moss Copenhagen og strikken fra Graumann.
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment