Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

5 facts om mig

Skærmbillede 2015-12-25 kl. 10.18.36

Det er dagen efter juleaften, og jeg håber at I har haft en rigtig dejlig aften med Jeres familie! Jeg vil idag bruge tiden på at hygge mig, drikke te, se julefilm i fjernsynet og måske tage lidt billeder af mine julegaver. Her kommer der lige fem facts om mig – og to af dem er altså ret pinlige og tåkrummende.

1) Jeg skrev et fanbrev til ham der spiller Benny i ‘The Julekalender’ da jeg var ni år. Når han kommer på skærmen idag udbryder min mor altid:” Det er din helt!” – Det er ekstremt pinligt.

2) Mine favoritblomster er markblomster, og ligesom min mor havde, så skal jeg også have markblomster i min fremtidige bryllupsbukket.

 3) Jeg var engang rygende One Direction fan, og inden jeg oprettede bloggen udgav jeg Fanfiction-serier på websiden Movellas.

4) Min yndlingsfarve er petroleumsblå og flaskegrøn. 

5) Mit næste køb er en stor og rummelig tote-bag som kan indeholde både skifte-sko, kamera og computer. Gerne en af de tote-bags som Marni har lavet.

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 2

Leave a Comment