Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Spacey stemning med Samsung // Who would you call?

Samsung har lavet en ny stemningsfuld video, som jeg har fået lov at skrive lidt om her på bloggen. Videoen er super stemningsfuld, og jeg synes lige, at I skal tage et kig på den og læse spørgsmålet, som man får i videoen og så tage stilling til det. I videoen får man nemlig spørgsmålet: “Who would you call?”
Og hvem ville jeg så ringe til, hvis jeg var en tur i rummet, og hvad ville jeg egenlig sige?

Jeg har tænkt lidt over det, og jeg er rimelig overbevist om, at jeg ville starte med at ringe til min mor. Hvis vi antager, at jeg sad i en rumraket og snakkede med min mor, ville jeg garanteret beklage mig en del over hygiejne-forholdene i rummet. Jeg har aldrig været synderligt fascineret af at skulle besøge rummet – for jeg har hørt, at toiletforholdene i rummet er lidt uhygiejniske. Min mor ville sikkert sige at jeg skulle tænke på det positive og nyde den fordelagtige udsigt, men hvordan kan man nyde udsigten over jorden og de andre planeter, når man skal sidde og holde sig, for ikke at skulle ud på rum-toiletterne?

Efter at have snakket i telefon med min mor ville jeg garanteret sende et par billeder og selfies fra rumraketten til et par veninder. Til sidst ville jeg snuppe et lille opkald med min kære hund Coco – for hende ville jeg nok savne en del, hvis jeg fløj rundt ude i rummet.

Men husk lige at se videoen og imens tænke over hvem I ville ringe til, hvis I var i rummet. Når I har tænkt over det, ville det være sjovt at høre i kommentarfeltet, hvem I ville ringe til, og hvad I ville sige?
xx Whitta

Sponsoreret indlæg

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Katrine 28. december 201517:01

    Har du et link til videoen?

  • Signe 28. december 201518:24

    Det er slet ikke for at være uhøflig, men faktisk kan du ikke mærke at du skal på toilettet, når du er i rummet. Uden tyngdekraft kan man ikke mærke presset på blæren 🙂

Leave a Comment