Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Get the look // Chloé flats

tumblr_lxweb1ghLp1qg5poro1_1280

Jeg har de sidste par måneder haft et godt øje til Chloé’s pæne ballerinasko. Desværre er jeg dog ikke helt vild med prisen, som ligger på 2,760 kroner.
Derfor blev jeg også ret glad, da jeg kiggede forbi Boozt hjemmeside, hvor et par sko (nærmest totalt magen til) kunne købes for kun 750 kroner! Det er en pris som er meget mere realistisk for en ung pige på nitten år, haha. 😉
Hvad synes I om skoene?

Jeg elsker skoenes klassiske look, og jeg ville elske at gå rundt med dem til sommer, samem med en fin sommerkjole, eller et par løse pyjamas-bukser.

Billi Bi skoene kan købes HER
Chloé skoene kan købes HER

xx Whitta

bloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

Comments: 3

  • Kira 1. januar 201621:20

    Så fine <3

  • Mai 4. januar 201617:15

    De er vildt søde! Jeg tror gerne jeg vil have sådan nogle. 😀 Jeg elsker ballerina sko, men har ikke haft nogle i lang tid. Nogle gange nager de mig desværre. 🙁 Men jeg synes at de her ser mere behagelige ud end så mange andre jeg har set. Tusind tak fordi du laver din mega gode og inspirerende blog! 🙂 <3

Leave a Comment