Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

En vaske ægte nytårshilsen, fra os til Jer!

Skærmbillede 2015-08-27 kl. 19.47.24

For lidt mindre end en uge siden var jeg ude på Frenzy-kontoret for at filme en lille nytårshilsen til alle Frenzys læsere. Jeg ved at det ikke er alle som læser med på ‘Whittaheart’ som også læser med på Frenzy, men jeg tænkte alligevel at jeg ville dele videoen med Jer herinde, da den er blevet superfed, og måske kan I få et indblik i min mere “fjollede” side, når I ser videoen. Vi havde det helt vildt sjovt med at filme videoen, og det afspejler sig også i den.

I kan se videoen LIGE HER
xx Whittabloglovin follow1

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment