Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Min livs-situation (Ups and downs)

Skærmbillede 2015-01-03 kl. 18.54.00

Det slog mig igår at jeg ikke har opdateret på mit liv, humør og psyke i et godt stykke tid. Og for mig giver det rigtig meget mening at komme ind på nogle lidt mere alvorlige emner, imellem alle outfitbillederne og de mange tøjkøb.
Jeg er jo en modeblogger med stort M, men udover at være modeblogger, så er jeg også en meget sensitiv og skrøbelig pige – og den skrøbelige pige skal ikke “gemmes væk” herinde.
Jeg har haft et par uger som både har været gode og dårlige. Jeg har haft en blandet følelse over at springe ind i 2016. 2015 var et år som for mig bød på virkelig mange strabadser, og det var faktisk et år som jeg meget nødigt vil tænke tilbage på fremadrettet. Det var et år hvor min angst blev værre end den har været i mange år, og udover dét så har jeg kæmpet med at skulle accepterer min u-perfekthed. Det er rigtig svært at være den perfekte datter, veninde eller kollega når man har angst. Man er utilregnelig og må nød til at prioriterer sigselv over andre, når man har et angst-anfald. Og når man er en pige som har det med at sætte andre over sig selv, så er det svært at accepterer at man sommetider må nød til at sætte sigselv i 1. række. Det har givet mig et knæk i selvtilliden at accepterer at jeg aldrig kan blive den person som folk kan regne 100 % med – pga. min angst.
Nu er jeg dog kommet i gruppeterapi og det har gavnet mig rigtig meget allerede. Jeg er blevet så meget bedre til at accepterer mig selv, forstå mig selv og give mig selv lov til at være Alberte (med både plusser og minusser.)

Men jeg er godt nok nervøs for 2016. Jeg kan ikke overskue hvis dette år skal blive så fyldt med hårde kampe som sidste år var. Jeg vil gerne have et år uden stress og uden søvnløse nætter. Men det tror jeg faktisk også at jeg får, for ligenu er jeg et sted i mit liv hvor tingene er i fremgang og jeg får større tro på at jeg godt kan. Man kan bare ikke lade være med at frygte at tingene skulle ramle sammen. Med en angst-lidelse er det sindssygt svært at vide hvordan ens år bliver.
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

Comments: 8

 • Agnete 3. januar 201620:38

  Smukke skønne fantastiske Alberte du skal nok klare 2016 og jeg håber alt det bedste for sig <3 PS; Du EF min ynglings modeblogger 🙂

 • Kathrine 3. januar 201621:09

  Årh Alberte, hvor er det fint formuleret – kort og godt. Jeg lider selv af angst, og har selv lige skrevet lidt om det på min egen blog i dag. Kan 100 % følge dig, i det du skriver og nikke genkendende til alle tingene. Jeg håber, at du får det bedste år. Bliv ved med at lav det du laver!

 • Julie Mænnchen 3. januar 201621:32

  Skal vi så ikke krydse fingerne for, at det hele nok skal blive godt i 2016 🙂 Det lyder da i hvert fald som om du er godt på vej 🙂 Godt Nytår!

 • Mai 4. januar 201617:09

  Vildt godt blogindlæg Alberte! 🙂 <3 Jeg håber at du får et dejligt 2016 og at du får en masse gode oplevelser også. Bare husk på at livet kan være svært for alle. Jeg har også selv angst og bekymrer mig meget ofte. Jeg har fået det en lille smule bedre, men det går nogle gange lidt op og ned. Jeg er også meget sensitiv, så jeg ved godt hvordan du har det. Jeg ønsker dig alt det bedste af 2016 og fremtiden. Måske kan dette citat bruges, ellers er det i hvert fald et ret fint citat synes jeg: Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain.

 • Laura 4. januar 201622:30

  Hej Alberte,
  Ja, jeg synes, at du er god til at lave et godt mix mellem mode og personlige ting. Jeg er selv ekstreeeemt særlig sensitiv, så jeg nærmest ikke kan få migselv til at tage steder hen med mange mennesker. Som i centret, forlystelsespark, når veninderne inviterer eller for den sags skyld i skole. Jeg håber virkelig, at du får et godt år 2016! Jeg følger i hvert fald trofast med <3

  – Laura

Leave a Comment