Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/a/6/c/albertewhitta.dk/httpd.www/wp-content/plugins/edge-instagram-feed/lib/edgtf-instagram-api.php on line 245

Flade sko // Til os der ikke magter hæle

tumblr_lxweb1ghLp1qg5poro1_1280

1) Sorte Billi Bi ballarinaer // 2) Sorte Nelly sko // 3) Glimmersko fra Day Birger

Hej girls! Er I også en af de typer som hader at gå i hæle?
Jeg var så super upraktisk at ifører mig høje hæle, den dag jeg skulle besøge min veninde i Helsingør. Den dag gik vi det halve af Helsingør rundt, for at finde et godt sted at tage billeder – og det var yderst smerteligt at gå rundt i skoene. Den dag svor jeg at jeg aldrig (medmindre det var højest nødvendigt) ville ifører mig høje sko igen.
Og når man laver sådan et løfte til sig selv, så må man jo nød til at have nogle alternativer til hæle – nemlig nogle klassiske flats/flade sko.
Jeg har fundet tre ovenover som jeg er ret vild med. Par nummer 1 kender I nok, for i forgårs lavede jeg et indlæg om lige præcis disse sko. Men jeg vil alligevel have dem med på denne collage, for jeg synes de er så fine.
xx Whitta

alberte whitta fashion blog

No Comments

Leave a Comment